2015-05-01

Maj!


Första maj och ute växlar det mellan sol och moln. Enligt vädret ska det börja regna snart och när jag ser ut genom fönstret är himlen mörk borta vid trädtopparna.

Vi vaknade klockan 6 i morse då Elsie ville gå ut. Så det var bara att hoppa i de närmsta kläderna, barfota i gympaskorna och gå ut i morgonluften. Även om det är ganska motigt att gå upp till en början så känns det alltid så skönt att komma ut i den där friska luften och till alla fåglar som kvittrar.


Det bästa med att kliva upp så tidigt är att morgonen blir så lång. Vi åt frukost i lugnan ro och kollade ikapp lite program på Svtplay med tända ljus och en sovande Elsie bredvid. Så otroligt skön morgon.

Eftersom vi både hann med städning och tvättning i går så blir det en fortsatt lugn dag. Ett besök hos mina föräldrar, låta Elsie kuta runt lös i deras trädgård och sedan blir det till att sitta i köket, prata och äta och kväll blir det filmkväll.

Åh, vad jag tycker om bilden ovan förresten. Blir lite skrattig när jag ser på den då jag vet hur svårt det var att få till en bild där alla ser in i kameran. Samt att Elsie börjar bli så tung så min armar var helt möra vid det där laget. Hennes min är oslagbar också, så söt. Hon får mig att skratta flera gånger om dagen med sitt minspel och allt bus hon hittar på.

Önskar er alla en bra dag och en trevlig helg!

4 kommentarer:

 1. Vilken jättefin bild på er :) trevlig helg till dig också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Josephine :)
   Ha en fortsatt härlig helg!
   /Evelina

   Radera
 2. Svar
  1. Tack! :D Vad glad jag blir att du tycker det!
   Ha en fortsatt fin helg!
   /Evelina

   Radera