2015-05-13

Hej Onsdag!


Hej regniga onsdag!

Den här veckan började med en måndag fylld av ärenden på stan, bakning till fotografering (som dyker upp på bloggen snart) samt så träffade Elsie sin nya bästis Vorsteh-valpen Tove. Gulligaste jag sett! Det finns en sådan fin bild på dem tillsammans på Fredriks Instagram (HÄR).

Tisdagen bara flög iväg då jag hade en fotodag. Idag sitter jag med en kopp kaffe i handen, en massa bilder att gå igenom och redigera och ute öser regnet ned. Jag har verkligen lyckats pricka in de där regndagarna när jag har mycket jobb framför datorn! Perfekt :)

Elsie är inte så förtjust i regnet så det blir korta promenader och sedan vill hon lägga sig i sin blommiga favoritsoffa.

Jag ser att ni är många som kollat in den nya filmen jag lade upp: Vårskogen (HÄR) från vår skogsutflykt (HÄR).
Det är verkligen superkul att klippa ihop små filmer, så det kommer det bli mer av.

En till grej som gör mig extra glad idag är att jag fortfarande får kommentarer och mail från er som lyssnat på när jag var med i Podcasten Källan (som drivs av Sandra). Tack! Jag är så glad att jag tog mod till mig och vågade tacka ja till att vara med.

Nu ska jag fortsätta att jobba med bilder, dricka mitt kaffe och kika på det där huset på hemnet igen som jag vill köpa..

Ha en fortsatt bra dag alla 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar