2015-05-10

Eftermiddag i skogen

I lördags spenderade vi eftermiddagen i skogen. Lapade sol lutad mot ett räd, fikade, lekte med Elsie, fotograferade och filmade massor.

Det är så vackert nu när alla små blad kommit på träden och de riktigt lyser grönt i solen.Elsie tog täten och sprang några meter före. Då och då sprang hon tillbaka till oss för att se om vi hängde med.


Väl framme vid vårt fikaställe så packade vi upp muggar, ved och kaffepanna. Muggarna fick hänga i träden innan det var dags att dricka kaffe.

Medan Fredrik gjorde upp eld så lade jag mig i mossan ett slag och vilade.

Jag pytsade i något för mycket kokkaffepulver i pannan så kaffet blev rysligt starkt. Men allt smakar liksom gott utomhus ändå, så det gjorde inte så mycket.

Elsie & Fredrik Efter att Elsie jagat humlor, sniffat runt överallt och provat att bada tassarna i sjön så var även hon lite trött och lade sig i blåbärsriset för att vila.

Jag filmade en del igår också! Så så fort jag kollat igenom allt och klippt ihop så dyker det snart upp en till film här på bloggen.

Den förra filmen går att se HÄR.
Fler inlägg från våra Skogsutflykter går att se HÄR.


Hoppas ni får en fortsatt skön söndag! Här öser regnet ned idag. Så det är en perfekt dag att ta det lugnt inomhus och redigera bilder samt kika på serier och svtplay. Vi kikade nyligt på programmet Kobra - Stad & Land, del 1 & 2, rekommenderas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar