2015-05-01

Lulu & Boo - Ekologiska Hudvårdsprodukter


Det är ju så roligt att upptäcka nya ekologiska hudvårdsprodukter. Den här gången har jag testat märket Lulu & Boo Organics som är helt nytt för mig! Magiskt goda dofter och härliga konsistenser, produkter som gör mig glad. Dessutom är ju förpackningarna så vackra!
Lulu & Boo finns hos Ecomind.se som har en massa fina Ekologiska produkter.

Under hela maj månad har Ecomind.se 25% RABATT på produkterna från Lulu & Boo. Ange bara koden: EVELINASEKO när du lägger beställningen.


Jag tänkte att jag skulle berätta lite om några av mina favoritprodukter ur sortimentet nedan.

Först ut vill jag tipsa om den här vispade Hand & Kroppskrämen med Fläderblom & Apelsin. Krämen har en riktigt härlig konsistens, är väldigt återfuktande, innehåller omega 3 och 6 samt vitaminer. Perfekt till exempelvis torra händer, armbågar, knän och fötter. Jag har även använt den till torra partier i ansiktet.

Innehåller bland annat
: Avokadoolja, Vallörtextrakt, Fläderblomsextrakt, Granatäppleextrakt, Nyponolja, Sheasmör.
Doft
: Blommigt och friskt av bland annat Apelsinblomma och Geranium. 

Nästa tips är den här Ansiktsrengöringen! En Rengöringsgel med Nässla & Lemon Tea Tree som tvättar bort smink och rengör på djupet utan att huden stramar efteråt. Doftar friskt och citrusaktigt. Riktigt uppfräschande!

Innehåller bland annat
: Aloe vera, Glycerin, Lemon tea tree-olja, Nässelextrakt, Propolisextrakt, Rosmarinolja, Trollhassel och Röllekaextrakt.

Nässlelextrakt: Sammandragande, Djuprengörande, Antibakteriellt och Antiinflammatoriskt.
Propolisextrakt: Mest känd för sina antibiotiska egenskaper samt antibakteriella, svampdödande, och antiinflammatoriska egenskaper.
Eterisk olja Rosmarin: Balanserar talgproduktionen i fet hud och är sammandragande

Det här Läppbalsamet är det sötaste jag sett. Finaste lilla asken med ett skjutlock. Det räddar torra läppar samtidigt som det ger fin glans. Att det dessutom doftar Ros och Vanilj är ju strålande!

Innehåller bland annat: Aprikoskärnolja, Bivax, Ringblommeextrakt, Kokosolja, Jojobaolja, Essentiell rosolja, Nyponolja och Vaniljextrakt.


Sist men inte minst så vill jag tipsa om den här Duschtvålen/Badskummet med May Chang, Lime & Svartpeppar! Doftar fräscht, känns uppiggande och ger ett krämigt lödder utan att torka ut huden.

Innehåller bland annat: Aloe vera, Svartpepparolja, Grapefruktolja, Enbärsolja, Citronolja, Limeolja, May Chang-olja och Nässelextrakt.

Eterisk olja May Chang (
Litsea cubeba): Har en frisk citrondoft med blommiga inslag. Kan lindra muskelvärk, sträckningar, ryggont.
Eterisk olja Svartpeppar: Kryddig och frisk doft. Stimulerar blodcirkulationen.
Eterisk olja Lime:
Stimulerar blodcirkulationen, friskar upp och drar samman trött hud.

Ett samarbete mellan Evelinas Ekologiska & Ecomind.se

6 kommentarer:

 1. Ska verkligen testa den där ansiktsrengöringen, det är så svårt att hitta rengöring som inte innehåller någon nötolja (är superallergisk). Vet du om den funkar att använda för att ta bort ögon-make up också? Tack för tipset!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul! Jag är supernöjd med den! Jag använder den till rengöring av hela ansiktet, även ögonen. Brukar alltid vara lite försiktig med ögonen dock då huden är tunnare och känsligare där. Så först sköljer jag hela ansiktet med varmt vatten, sedan masserar jag in rengöringen i ansiktet och sist ögonen. Jag är helt kär i doften på den där rengöringen också, helt underbar.
   Ha det fint!
   /Evelina

   Radera
 2. Hej och tack för att du skrivit om detta nya för mig märke :) Det är alltid så spännande att testa ny, skön eko hudvård. Jag använder nu två nya produkter från Lulu & Boo Organics: en riktigt härlig orange blossom toner och calendula cleansing milk, en är krämig rengöring som omvandlas till oljig på huden och tas bort med en varm muslinduk.

  Ha en härlig söndag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Vad kul att du också hittat till Lulu & Boo :) Jag tycker också att det är superkul att prova ny ekohudvård! Speciellt om den är så fin som denna :)
   Älskar apelsinblomma, bästa doften <3 Rengöringsmjölken ska jag prova imorgon!
   Ha en fortsatt fin söndag!
   /Evelina

   Radera
 3. Vilka bra tips! Ska genast gå in och kolla deras hemsida :)
  Har du något bra tips när det gäller ekologiska deodoranter. Jag tycker det är svårt att hitta en som funkar bra för hela dagen och som samtidigt inte innehåller massa konstigheter som täpper igen i armhålan.
  Ha det fint.
  /Cecilia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kul!
   Ja, det kan vara klurigt att hitta rätt bland deodoranterna..Jag brukar varva mellan olika märken. Just nu provar jag en från Eilas med doften Lindblom. Jag tror att det bästa sättet är att prova några märken och se vilken man fastnar för. För mig kan det nästan fungera bäst att varva mellan olika märken då det ibland känns som jag "vänjer" mig vid en deo och då funkar den inte lika bra efter ett tag (!)
   Ha det bra!
   /Evelina

   Radera