2015-04-17

Fredag!


Åh, idag har jag verkligen en sådan fredagskänsla i kroppen. I morse bakade jag och Fredrik bröd till frukost och tände ljus då det var så mulet ute. Efter frukosten tog jag en vilostund med Elsie i soffan. Tittade ut på de stora tallgrenarna som vajade utanför fönstret och på de små regndropparna som fastnade på rutan.
Elsie borrade in nosen under min arm, suckade djupt och somnade.

Idag ska vi åka till mina föräldrar och låta Elsie springa lös på gården, sedan ska jag och Fredrik plåta lite till en tidning om vädret blir bättre.
I kväll blir det middag med familjen, det bästa och mysigaste jag vet en fredagskväll!

Jag känner mig så extra glad och tacksam över allt fint i livet idag. Vill passa på att tipsa om de fantastiska företag jag samarbetar med (som annonserar här på bloggen). Om ni inte spanat in dessa butiker tidigare tycker jag verkligen att ni ska kika på deras fina utbud i helgen: LOVeLLY.se, Kryddtorget.se & Jakobsapotek.se.
Så glad att få samarbeta med så trevliga människor som brinner för ekologiska produkter!

Önskar er alla en strålande fredag!


Elsie med den typiskt busiga uppsyn som hon bara får när hon röjer runt bland massa blåbärsris2 kommentarer: