2015-03-31

Tisdag!


I dag skiner solen, fåglarna kvittrar, på backen växer mini-kirskål och det doftar vår ute. På morgonpromenaden med Elsie var det helt tyst och vindstilla och solen skymtade bakom molnen. Det kändes som om vi var de första vakna i hela stan.

Jag tycker om att kliva upp tidigt, speciellt nu när det är så ljust om morgnarna. Andas in den svala morgonluften och känna hur kroppen långsamt vaknar. Sedan gå in och äta frukost, dricka kaffe och ha en hel dag framför sig.

Idag har det blivit några timmar framför datorn, påbörjat att klippa lite film som dyker upp här på bloggen snart, sedan kom mina systrar över på lunch och mellan det många små valppromenader i solen.
Snart är det dags att svänga ihop middag. Kylskåpet ekar ganska tomt idag så nu blir det till att klura ihop något gott av det som finns hemma. En utmaning som jag faktiskt tycker är väldigt rolig. Med få ingredienser hemma blir jag som mest kreativ i köket. Fler som känner igen sig?

Önskar er en fortsatt bra dag! Tänk, i morgon är det april
♥ Lycka!


8 kommentarer:

 1. Jag känner samma med tomt kylskåp! Sen är de bra att få slut på "småslattar" som ligger kvar långt bak i kylen ekonomiskt och bra!

  /Zandra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att höra! :) Ja, eller hur! Inget får ju gå till spillo. Jag tycker om att använda upp så mycket som möjligt i kylskåp och skafferi innan det fylls på nytt. Då har man bäst koll :)

   Ha det gott!

   /Evelina

   Radera
 2. Va spännande och roligt med en film! Känner igen mig i att en blir mer kreativ med få ingredienser och ekande kylskåp. Det blir som en rolig utmaning och nästan som en överraskning när maten är färdig. Och va härlig er tidiga morgonpromenad lät, så härligt med sval luft och tystad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Ja, superkul att pyssla med :) Liten utmaning då jag inte gjort så mycket film innan.
   Kul att du känner igen dig! Det kan liksom bli de godaste gratänger, biffar eller pyttar..Det gäller bara att få idéerna :)
   Mmm, morgnarna är fina nu! Ljusa och krispiga :)

   Ha det så bra!

   /Evelina

   Radera
 3. Elsie är verkligen för ljuvligt söt! Glad Påsk önskar Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, ja hon är så fin och växer superfort :) Hon ser redan så stor ut! Får lägga upp nyare bilder snart.
   Glad Påsk!
   /Evelina

   Radera
 4. Grattis! Såg att du också är nominerad i Life BlogAwards 2015, kategori Naturlig Skönhet. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Tack! Javisst :) Såg dig med, så roligt :)
   Glad Påsk!
   /Evelina

   Radera