2015-01-04

Hej!


HEJ till er alla som hittat hit från Emmas Vintage! Det är så roligt när bloggar man själv läst länge länkar hit. Emma fick en Hemmagjord Hudkräm i julklapp av hennes man, så fint!

Sedan ser jag förresten att ni är fler och fler som följer mig på instagram, så kul! Där heter jag just evelinasekologiska.
Jag tror också att antalet följare ökade häromveckan då UnderbaraClara började följa och ni var ett gäng som hakade på. Så himla roligt och lite overkligt då Underbara Clara var en av de första bloggar jag började läsa. Hon är också den som inspirerat mig massor att våga satsa på bloggen/fotograferandet och att starta eget.

Jag kommer ihåg hur jag i början läste ett fåtal bloggar och vilken skillnad det är jämfört med idag. Det har hänt så otroligt mycket på kort tid och nu finns det massor av bloggar att läsa. Då jag följer en hel del bloggar så tycker jag att det smidigaste sättet att hänga med på är via Bloglovin. Om ni vill följa mig där så gör ni det HÄR.

Just det! Jag får en del önskemål gällande inlägg och vad ni vill se mer av här på bloggen, kanon! Allt skrivs opp ska ni veta och påminn mig gärna om det inte dyker upp på bloggen.
Skriv gärna i en kommentar nedan om ni har tips och önskemål på vad ni vill se mer av.

Ha en fortsatt skön söndag!


10 kommentarer:

 1. Hej Evelina!
  Har följt din blogg ett tag och har provat en del av dina recept med lyckade resultat.
  Jag undrar om du har några tips till en student med en skral kassa som försöker leva en så sund livsstil som möjligt? Försöker utesluta gluten, laktos och raffinerat socker, men under intensiva och tuffa pluggperioder försvinner rutinerna och lusten att köpa hem hälsosamma produkter som tyvärr ofta är dyra. Har du några tips om hur man "kommer" lite billigare undan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Tack! Väldigt roligt att höra :)
   Mhm, jag förstår! Jo men det har jag! Vad är det du vill ha tips på? Mat, bakverk, tillskott?
   Att köpa färdiga produkter brukar kunna vara rätt så dyrt om de är glutenfria/eko/raw mm. Jag tycker att det absolut bästa när det kommer till snacks är att göra större satser av ex kakor/bars och frysa in! Ingredienserna behöver inte vara dyra.
   Jag skriver upp ditt tips och ska klura på ett inlägg :)
   Tack igen!
   /Evelina

   Radera
  2. Oj, var nog inte tillräckligt specifik (typiskt mig). Mat i all ära och sedan bra tillskott, men även vart du köper olika mjöler och pulver. Kvalitet och pris kan skilja sig en hel del i affärerna och på nätet. Hoppas detta gav dig mer kött på benen :)

   Radera
  3. Ingen fara! :)
   Jag handlar oftast mina mjöler osv på vanliga mataffären. På större mataffärer har de oftast mycket ekologiskt.
   Skulle kunna klura på ett inlägg med hemmagjorda kakor/bars/bröd som inte behöver kosta så mycket.
   /Evelina

   Radera
 2. Önskemål: Hur man kan göra eget vax för hårborttagning och deodorant. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Tack så hemskt mycket för tips!
   Att jag inte gjort egen deo ännu är jag lite förvånad själv över, haha. Det verkar så himla lätt! Bra att du påminner mig, det kommer absolut upp :)
   /Evelina

   Radera
  2. Sockervax har använts i tusentals år i Mellanöstern och är superenkelt att göra :) Det är bara socker, vatten och citron som ska kokas upp. Har inget exakt recept men googla sockervax så kommer de upp direkt :)

   Radera
  3. Hej!

   Jaaa, sockervax är häftigt :) Använde det på utb till Ekologisk Hudvårdsterapeut på Axelsons. Väldigt effektivt!

   /Evelina

   Radera
 3. Hejsan,
  SÅ glad för den här bloggen! Googlade på saltvattensspray och ska genast testa allt som jag hittar och länka till dig. Provar huskuren för förkylning asap.
  Jag är nyfiken på att göra eget hårvax för stylning samt var du hittar alla bra behållare till allt?
  Tack så mycket din raring

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Kul att du hittat hit! :)
   Hårvax har jag faktiskt inte provat att göra! Jag använder inte så mycket hårprodukter men det vore häftigt att göra eget vax :)
   Jag spar nästan alltid på bra burkar som blir över eller hittar på loppisar. När det kommer till sprayflaska så finns det i olika butiker där de säljer råvaror till egen hudvård. Bla organic makers och naturkosmetikkompaniet.
   Lycka till!
   /Evelina

   Radera