2014-12-07

Julklappstips - Giftfri Vattenflaska

Lifefactorys vattenflaska med fliplock är helt fri från skadliga kemikalier, supertålig och har inga hårda vinklar där annars smuts och bakterier kan samlas. Flaskan har ett hölje i BPA-fritt, medicinskt silikon vilket gör den väldigt greppvänlig och extra hållbar.
Flaskan på bilden som också finns i fler färger hittar ni hos LOVeLLY.se

En giftfri vattenflaska är julklappen som passar till de flesta. För vi behöver alla enkelt kunna bibehålla vätskebalansen på jobbet, träningen, utflykten, resan mm.
Flaskan är enkel att ta med sig och rymmer 650 ml utan att vara otymplig och tung. Flaskan har en stor öppning vilket gör den lätt att fylla på. Läs mer om vattenflaskan HÄR.

Tips! Skriv en liten lapp som du lägger i julklappen där du ger förslag på godsaker att smaksätta vattnet med. Några exempel är färsk Mynta eller Citronmeliss, Citronskivor, Gurka, frysta Hallon, Äppelskivor eller Ingefära. Extra gott är det att kombinera olika frukter, bär och örter.
Ett samarbete mellan Evelinas Ekologiska & LOVeLLY.se

4 kommentarer:

 1. Jag köpte faktiskt denna vattenflaska i förra veckan till mig själv, får se det som en julklapp till mig själv :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi :) Toppenbra julklapp till sig själv ju!
   Jag gillar att den inte är sådär pyttig utan att det faktiskt går att få med sig ganska mycket vatten utan att den blir sådär tung!

   Ha det fint!

   /Evelina

   Radera
 2. Kan rekommendera Klean Kanteen i kategorin giftfria vattenflaskor :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Ja, de finns hos LOVeLLY också :) Har en Klean Kanteen termos som jag älskar. Den har fått följa med på många utflykter redan :)
   /Evelina

   Radera