2014-11-28

Te-adventskalendern!


Åh, som jag längtar till 1:a december nu!
En Te-adventskalender kan vara det fiffigaste och finaste någonsin.
Jag som dricker minst en kopp te om dagen kommer nu att få uppleva en ny sort ekologiskt te om dagen fram till jul. Ser verkligen fram emot mina testunder i december :)

Är det några av er läsare som också har en Te-adventskalender att inviga där hemma?

Jag läste nyss att årets upplaga är slutsåld (!) men kan fortfarande gå att hitta hos olika återförsäljare (HÄR). För att verkligen se till att knipa en Te-adventskalender till nästa år så går det att prenumerera på deras nyhetsbrev (HÄR).

Ett samarbete mellan Evelinas Ekologiska & Te-adventskalendern

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Vilken rolig grej! Jag hade aldrig hört talas om den förut, men blev så nyfiken av ditt inlägg och gick in och kikade. Synd att den är slut på så många ställen bara. Hoppas du hittar några nya favoriter! Kanske vi kan få läsa om några här?
  Önskar dig en fin helg, kram Maja!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Ja, en superkul grej verkligen! Önskar nästan att en kommit på det själv ;D
   Häftigt att den tagit slut :) Måste ha varit stor efterfrågan.
   Jamen visst kan jag göra det! Följde till och med med ett litet häfte där det står om teerna och där man själv kan skriva betyg osv. Kul!
   Ha en fin första advent!
   /Evelina

   Radera
 2. Jag köpte faktiskt min redan i oktober, har hört att den tagit slut tidigt de andra åren så jag passade på att vara ute i god tid :) Så himla kul idé och jag längtar tills jag får testa en ny sort varje dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smart! :)
   Genial idé och så goda ekologiska teer en får njuta av om morgnarna, vardagslyx! Roligt också att betygsätta de olika teerna i den lilla foldern :)
   /Evelina

   Radera