2014-11-03

Lugnet - En sovande och snarkande kattfarbror


Jag har en rätt hektisk period med företaget just nu. Jätteroligt såklart men hur roligt det än är så behövs det också vila ibland. Något som lätt glöms bort när en är mitt uppe i flera olika uppdrag som innebär bakning, julpyssel och julklappar, fotografering, redigering, spring på loppisar efter rekvisita och allt annat som ska hinnas med.


Därför försöker jag att inspireras av den här kattfarbrorn som lägger sig och sover lite varstans och snarkar högt. Bara att se på bilden gör en ju lugn och avslappnad!
Allra bäst kopplar jag annars av i skogen. När tiden till långa skogspromenader inte riktigt finns är jag glad att kunna se tillbaka på mina inlägg som finns under just kategorin Skogen.


6 kommentarer:

 1. Jag förstår hur det känns, det är lätt att det blir för mycket! Bra att du försöker tänka på att ta igen dig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, förstår verkligen att DU förstår :) Skönt att höra. Tror att vi som driver bloggar och företag och allt som hör därtill kan förstå varandra väl. När allt är så roligt och jobb och intresse går ihop så är det svårt att dra gränser ibland. Jobbar på det :)
   Ta hand om dig <3
   /Evelina

   Radera
  2. Ja om det jag hörde var sant förstår jag att du har mycket att göra nu. Var i Göteborg i helgen. Ska bli kul att se. Ta hand om dig.

   Radera
  3. Tack Susanne det ska jag göra :) Härligt med Göteborgsresa!
   /Evelina

   Radera
 2. Ja, ingen kan slappna av som en katt! Det är helt fantastiskt vilket lugn de utstrålar när de sover. Total avslappning! Tänk om vi kunde slappna av sådär, och bara mysa med oss själva ♥.Varje kväll borrar jag ner näsan i min katts päls, och lyssnar på motorn därinne, och ibland får jag en tvättning av pannan :-) kärlek!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är verkligen underbart! Så mysigt att höra dem spinna, klappa dem tills de somnar och se dem drömma, rycka till i tassarna i drömmen, så sött!
   Åh, hihi, så bra att få panntvätt då och då :D Verkligen kärlek!
   Ha en finfin torsdag!
   /Evelina

   Radera