2014-11-21

Julklappstips - Kårby Doftljus, Fotsalt & Kroppsolja


Ni kanske har sett att jag då och då ger julklappstips här på bloggen. Jag vill tipsa om julklappar som är snällare mot miljön och som känns extra fina att ge till nära och kära.
Dagens tips är Kårby´s naturliga produkter som ni hittar i butiken Medvetna.se.
Kårby tillverkar i liten skala produkter för hem och kropp med båda fötterna i den Nordiska myllan. Naturliga eteriska oljor, örter och mineraler bildar skräddarsydda kompositioner för ökat välmående. 


Doftljuset TYR (Avslappnande) - "Fräscha toppnoter av nyutslagna granskott och Tall möter en mustig grund av läder, eld och jord. Skapa stämning i ditt hem med äkta dofter från naturen." Brinntid, ca 45 timmar.

Doftljuset EIR (Balanserande) - "Traditionella medicinalväxter som Pors och Salvia omsluter varandra och skapar en sensuell och mystisk doft som väcker dina sinnen." Brinntid, ca 45 timmar.

Doftljusen är baserade på egenkomponerade kompositioner av helt naturliga eteriska oljor och har en ekologiskt och etiskt framställd vaxbas (certifierat av engelska Soil Association). Alla ljus är 100% naturliga. Fria från syntetiska doftämnen, färgämnen och paraffinoljor.

Fotsalt VÅRDA - "Naturligt fotbad med djuprengörande effekter. Vild åkermynta fräschar upp och mjukgör, ekologiska björkblad rengör fötterna skonsamt, havssalt rikt på närande magnesium renar och mjukgör torra fötter."


Kroppsolja NÄRA - "Naturlig kroppsolja med ekologiska oljor och Lingonfröolja från lappländska lingon. Lingonfröoljan är rik på linolensyra som jämnar ut hudtonen och ger lyster. Nordisk havreolja återställer och binder fukt i huden. Komposition av eteriska oljor (rosmarin, lavendel, pors och salvia) balanserar och lugnar. Vitamin E skyddar mot oxidativ stress."
Just nu! Beställ 2 valfria produkter från Kårby och få VILA badsalt på köpet! Erbjudandet gäller till den 30/11.

Ett samarbete mellan Evelinas Ekologiska & Medvetna.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar