2014-11-09

Första snön

I fredags föll den första snön som stannade kvar ett tag på backen. Ett tunt vitt täcke över gräset och vitpudrade grenar. När solen tittade fram blev det bländande ljust ute.
Efter några timmar hade dock snön smält.
Just nu när det är som mörkast ute tycker jag att det behövs gnistrande snö som lyser upp och gör allt sådär sagolikt vackert.
Passande nog så jobbade jag med en julfotografering just den dagen. Mer om det får ni se i början på december.

Just det! Snart kommer ett inlägg med ekologiska julkryddor också, så håll utkik i dagarna. Att fylla skafferiet med ekokryddor i vinter är himla mysigt och julkryddorna har dessutom fina hälsoegenskaper! Vissa är riktigt immunstärkande, så att använda dem i drycker och bakning är extra bra i dessa tider.
Önskar er en fortsatt skön söndag!
Jag sitter med roligt jobb framför datorn och tar te & kaka-paus ibland. Det råder ett söndagslugn här hemma. Tända bivaxljus, musik, rykande te, datorjobb och klippande och klistrande till pysseltips i kommande blogginlägg.


5 kommentarer:

 1. Åh, jag bara älskar din blogg! Så mycket inspiration och härliga bilder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämen, så glad jag blir!! Tusen tack :)
   /Evelina

   Radera
 2. Vad mysigt med första snön! Här nere i södra Sverige är vi tyvärr långt ifrån någon snö, 10 grader ger bara regn. :/ Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, riktigt fint! Dock är det bar backe igen men mycket frost om morgnarna som nästan ser ut som snö :) Hoppas på mer snö snart igen!
   Snön kommer :)
   Kram

   Radera
  2. Ja vi får hoppas att vi åtminstone får lite minusgrader snart, så mycket mysigare när det närmar sig december och vädret också hänger med :)

   Radera