2014-11-08

Bärmüsli med Citron & Vanilj-yoghurt


Nya favoriter: Yoghurt smaksatt med Citron & Vanilj och Glutenfri Bärmüsli!


Yoghurten gjorde jag enkelt genom att blanda 3 dl Havreyoghurt (eller valfri vegetabilisk eller animalisk yoghurt) med rivet skal från 1/2 citron, 1/2 krm Äkta Vaniljpulver & ca 2 tsk Agavesirap eller efter tycke och smak.
Extra god blir yoghurten om den får stå till sig i kylen så att smakerna kommer fram ordentligt. Räcker sedan till 2 små skålar.
Bärmüslin är en nyhet från Ewalie och innehåller havregryn, aprikoser, pumpakärnor, äpple, björnbär, blåbär & jordgubbar.

Absolut godaste frukosttillbehöret eller mellanmålet just nu. Toppa sedan yoghurten med hallon och ringla lite agavesirap eller honung över.

Ett samarbete mellan Evelinas Ekologiska & Ewalie

2 kommentarer:

  1. Ser himla gott ut! Blir till att testa i morgon :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Så härligt :) Är inne i en citrusperiod nu, så himla gott!
      /Evelina

      Radera