2014-11-04

Arganolja som råder bot på torra kinder och flygigt hår


Såhär års börjar huden att kräva mer ompyssling och återfuktning i form av fina oljor. Även håret behöver sig en omgång med inpackning eller arganolja i hårtopparna då och då.
Stramande och torra kinder eller torrt och flygigt hår är ju ett minne blott med arganolja i badrumsskåpet!

Allra bäst mår ansiktshuden av ett litet hemmaspa och sedan en lätt massage med några droppar arganolja efteråt. Mitt bästa hemmaspa kan ni läsa om HÄR.

ArganCare Pure Argan oil är en 100% ekologisk kallpressad Arganolja för hud & hårvård.  Arganoljan är rik på E vitamin, regenererar, återfuktar och bygger upp skadad hud.
Oljan absorberas snabbt av huden och ett tips är att smörja in den på lite fuktad hud. Läs mer om oljan HÄR.

Alla läsare har 20% rabatt hos ArganCare fram till den 24/12! Ange rabattkoden evelinas-eko och få finfin rabatt.
Ett samarbete mellan Evelinas Ekologiska & Argancare.se

8 kommentarer:

 1. Vilket nässelpulver skulle du rekommendera? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Jag brukar köpa olika nässelpulver..har inget speciellt märke. Viktigt att det är eko och gärna så närplockat/odlat som möjligt :)
   /Evelina

   Radera
 2. Jag har själv denna olja i hårtopparna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt Marja! Det behövs verkligen nu känner jag. Mitt hår blir galet statiskt och torrt i den här kalla luften!
   /Evelina

   Radera
 3. Jag var på ett härligt spa igår kväll fixat av min 7-åring. Din havremask med lite ringblomma,lavendel,ros,styvmorsviol,några droppar arganolja o lite e-vitamin så härlig. Han klenade in mitt ansikte med en liten slickepott (!) la gurkskivor på ögonen och så hade han gjort två skålar med ljummet vatten med limeskivor i som jag skulle ha händerna i. Levande ljus o avkoppling. Det var så mysigt. De har haft lite spa på fritids ibland. Kanske blir han framtidens doktor skönhet o hälsa. Annars är det mest otäcka spel och såna killgrejer som de håller på med nu för tiden. Men mysigt var det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Det låter ju alldeles underbart! :D Fantastiskt!
   Vilken lyx alltså <3
   /Evelina

   Radera
 4. Ja Arganolja är jättebra. Jag använder den mycket i håret. I topparna och i nackhåret där det kan bli trassligt och slitet när det "gnuggas" mot kläderna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är den! :) Passar finfint både i håret, ansiktet och på kroppen. Några droppar i ansiktsmasken brukar bli riktigt bra också :)
   Ha det bra!
   /Evelina

   Radera