2014-10-14

Ny Termos fylld med Ingefära & Chili-Te


Jag tycker att frukosten är bästa målet på dagen. Nybakt bröd med olika pålägg, juicer & smoothies och kaffe eller te till. Så i morse tog vi med oss frukosten till en av våra favoritplatser i skogen. 

Jag hade gjort ett riktigt kryddigt och värmande te och äntligen fick jag inviga den nya termosen från fina webbutiken LOVeLLY.se!

Den vakuumisolerade Klean Kanteen-Termosen är en giftfri termosflaska i rostfritt stål. Korken är tillverkad i PP-plast på utsidan medans insidan är belagd med en rostfri stål som säkerställer att den varma drycken inte kommer i kontakt med plasten.
Termosen håller värmen i upp till 6 timmar och iskall kyla i 24 timmar.

Termosen är 100% återvinningsbar
!

Den nyöppnade webbutiken LOVeLLY.se drivs av Emma & Linda som efter några år av funderingar, undersökningar, produkttestande och ifrågasättande startade upp butiken.
Hos LOVeLLY hittar du Giftfria & Ekologiska produkter - "Vi på LOVeLLY har gått oerhört långt för att i största möjliga mån säkerställa att allt vi erbjuder i butiken är produkter som levererar utan att vara skadliga för er familj!".

Kika även in på bloggen där de skriver mer om deras resa, tipsar och visar nyheter i butiken, HÄR.

Att göra eget kryddigt te att ta med i sin Klean Kanteen är lätt som en plätt. Blanda 1 bit riven Ingefära (ca 1/2 msk), lite Kardemumma, 1/4 tsk Äkta Vaniljpulver, 1 Kanelstång, 4-5 Kryddnejlikor
och en liten bit färsk eller torkad Chili i en kastrull med ca 600 ml vatten. Låt sjuda under lock i några minuter, sila av och söta sedan med honung. Vi hade en liten skvätt Havremjölk i också.
Recept på Teffmjölsfrallorna kommer i morgon!

Ett samarbete mellan Evelinas Ekologiska & LOVeLLY.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar