2014-09-25

Fredag, Räddade Solrosor & en Snygg Burk!

De kalla och krispiga morgnarna kom ganska plötsligt och som tur var hann jag rädda tomaterna, chilifrukterna och några minisolrosor från kylan. De små solrosorna trivs riktigt bra i trälådan tillsammans med äpplena som sprider en underbar doft i köket. Hösten är här på riktigt nu och jag har tagit fram kängor, stickade tröjor och halsdukar. Som jag har längtat efter detta!  
Jag måste visa den här snygga burken också! Min pojkvän Fredrik har jobbat på en burk som nu ska resa iväg till Tokyo. Locket är gjort av förbrukade skateboards, mässingsknoppen är ett loppisfynd och själva burken är gjord av återvunna furureglar. Så med andra ord är allt återvunnet och gamla saker har fått ett nytt liv, finfint! Se mer på Fredriks blogg och Society6 -sida.

Hörrni tack för alla kommentarer och tips på olika Bär & Frukt-remmar! Blir så glad av era otroligt fina kommentarer. Ha en fantastisk fredag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar