2014-08-19

På gång..

Jag förknippar hösten med förväntningar och början på något nytt och bra!
I sommar har jag jobbat lite mindre med bloggen och företaget och haft ett kort uppehåll med annonser. Men i september kommer allt igång igen, annonsörer är inbokade, jag skriver ned recept & idéer, provar produkter och inspirationen liksom flödar :)

Det här med inspiration och bloggpepp är ju något som verkligen kan gå upp och ned tycker jag. Nu är det uppåt som gäller och jag hoppas att ni också ser fram emot en riktigt fin höst här på bloggen med recept på Mat och Bakverk, Ekologisk Hudvård, Pyssel, Vardagsglimtar, Skogspromenader, Bär & Svamp-plock, Miljövänliga & Giftfria tips.
I köket torkas det Chili för fullt! De gula är riktigt starka medan de röda har en mildare, rundare smak om kärnorna tas bort. Vi använder dem mest i matlagning men jag har planer på att även ha Chili i bakverk, smoothies te och varm choklad.
Chili är blodsockerstabiliserande, bakteriedödande, kan verka antiinflammatoriskt samt innehåller C-vitamin och antioxidanter.  
Just nu njuter jag av vackert sensommarregn som gör att luften känns sådär ren och frisk efteråt.
Ringblomsblad, Lavendelblommor, Amarantfrön och Ringblomsfrön  ♥  Färgerna!
Till er företag som ännu inte fått informationen om ny mailadress till Evelinas Ekologiska gällande samarbeten/annonser så finns mer info under fliken "Annonsera" HÄR.


4 kommentarer:

 1. Ser verkligen fram emot hösten nu efter en härlig sommar. Skall bli kul att följa dig och vad som händer här på bloggen, alltid lika inspirerande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hösten är underbar!
   Vad kul att höra, tack så mycket snälla du :)
   /Evelina

   Radera
 2. Vad kul att du känner dig inspirerad! Din blogg är väldigt inspirerande att läsa, och fotograferandet blir bara finare och finare, så det speglar av sig! Har en känsla av att den kommer att explodera :) Jag känner också höstpeppen, och vill inget annat än att fota, pyssla i köket, skriva och jobba med layouten till min nya blogg :)
  Allt gott,
  Agnes

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Agnes!
   Hoppas allt är fint med dig :) Nyfiken på vad du har för nytt på gång med Cashew Kitchen! Du får hojta till när bloggen finns uppe!

   Tack så mycket, du anar inte hur glad jag blir att höra det! :D
   Härligt att du också känner höstpeppen! Pysseldagar och kvällar alltså, underbart.

   Ha en fortsatt fin helg!
   /Evelina

   Radera