2014-07-05

Rengörande Ansiktsmask med Rasullera & Honung!

Skonsamt rengörande och krämig i konsistensen: Ansiktsmask med Rasullera/Rhassoullera & Honung!
Rasulleran är djuprengörande, detoxande, avlägsnar döda hudceller och tillför mineraler. Huden känns renare, klarare och smidigare. 

Blanda 1 msk Rasullera/Rhassoullera-pulver från Loelle med 1 msk Vatten, 1/2 msk Honung*, Några droppar Arganolja eller annan Vegetabilisk olja och ev. Eterisk Olja. Jag tog 2 droppar Tea Tree*. Känns masken för lös eller fast i konsistensen är det bara att tillsätta lite mer Rasullera eller Vatten. Applicera masken på rengjord hud, gärna med en mjuk pensel. Låt sitta i ca 10 min och tvätta sedan av med varmt vatten. Då masken tvättas av får ansiktet samtidigt en lätt massage.
Smörj in ansiktet med någon droppe Olja* eller Ansiktskräm* efteråt.


Ett samarbete mellan Evelinas Ekologiska & Loelle.se

3 kommentarer:

 1. Precis upptäckt sin blogg och kände direkt WOW! Här finns massvis att lära och hämta. :D
  Läste på lite om Rasullera på Loelles hemsida och detta låter som en grej att prova för mitt ofantligt trassliga och torra hår. Min hårbotten ska vi inte tala om sedan.. Har du tips på någon inpackning för just den torra och kliiga hårbottnen?
  Hälsningar Annie :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Åh, jättekul att höra!
   Kul att du ska prova rasulleran till håret :)
   Till hårbotten som kliar och är torr kan du prova Kallpressad kokosolja blandat med några droppar Eteriska olja lavendel. Massera in i fuktad hårbotten (viktigt att håret är rent utan stylingprodukter) och låt sitta någon timme eller längre. Tvätta sedan ur. Ett tips är att ta lite schampo i håret innan du sköljer med vatten. På så vis löses oljan upp lättare och håret känns inte fett efteråt.
   /Evelina

   Radera
  2. Kokosoljan är svampdödande, klådstillande samt återfuktande! Lavendel lugnar och läker :)

   Radera