2014-07-03

Jag hade nästan glömt..

..hur det kändes med riktig sommar och sommarvärme. Efter en lång period av kyla och regn så kom solen och värmen pangbom. Det firade vi med fika i finaste parken i vår lilla stad. Det finns två caféer här i stan som serverar ekologiskt kaffe, så valet av café är rätt givet :) På vägen till parken köpte jag med en frukt & nötbar från en av hälsobutikerna. Bästa fikat!

Eftermiddagssolen värmde och efter fikat lade vi oss i gräset och solade, bläddrade i en tidning och fick sedan sällskap av min syster som hade med sig hembakade, glutenfria chokladkakor. Så fikandet fortsatte och allteftersom solen flyttade sig så flyttade vi efter.

Friheten att bara vara utomhus, sola i gräset, promenera, se en andfamilj, beundra all grönska, titta på trädgrenar som vajar sakta i vinden, känna doften av jasminblommor och bara vara.Hur fina kvällarna än är så måste jag ibland bara få vara hemma i köket och baka och dona. Då beundrar jag den vackra kvällshimlen från köksfönstret och bakar Glassfyllda muffins. Sedan ser vi på serier med fönstren öppna, ett ljus tänt, favoritmuggarna fyllda med gott te och Glassfyllda muffins till det :) Recept på dem kommer inom kort!2 kommentarer:

 1. Så mysigt allt du skriver låter! :) Här i Stockholm "lyser" solen fortfarande med sin frånvaro. Hoppas på att det kommer lite solsken i helgen.

  Trevlig helg! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Mona! :)
   Åh, vad kul att höra! Tack!
   Typiskt då..men den kommer! Ta vara på de regniga dagarna och gör allt mysigt som går att göra då! Lyssna på Sommar i P1, drick te, baka, se på serier, gör hemmaspa..osv :)
   /Evelina

   Radera