2014-07-07

En Sommarkväll

I helgen cyklade vi på guppiga stigar genom skogen, på krokiga grusvägar vid havet och så susade vi nedför backar med våra skrangliga cyklar.
Vi cyklade i flera timmar och stannade till och vilade, fotade och fikade. Bland annat här.
Kaffe på en brygga i kvällssolen! Jag hade även gjort chokladbollar av kakor som tyvärr blev helt misslyckade..Inte ens chokladbollarna fick vara med i bild då även de blev helt smuliga och dana. Men goda blev de och efter att ha cyklat länge behövdes energipåfyllning.
På våra kvällspromenader och cykelturer träffar vi alltid på en massa gosiga katter. Den här söta lade sig framför våra cyklar och rullade runt samt kliade sig mot cykelhjulen, så vi fick snällt stå där ett tag. Det gjorde vi gärna :)
Blomsterhav.
Bland det bästa jag vet är att bege mig iväg på cykel, till skogen, havet eller sjön med matsäck nedpackad och utan några tider att passa. Frihetskänslan och lyckan!

Tusen tack för alla kommentarer som trillar in varje dag :) Jag försöker att svara på dem så fort jag kan! Blir riktigt glad att se att så många läser bloggen nu i sommar också.

8 kommentarer:

 1. Fantastiska bilder, vilken natur!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Tack så mycket :) Ja det är så otroligt vackert! Speciellt i kvällssolskimmer.
   /Evelina

   Radera
 2. Svar
  1. Hej!
   Tack :) Helt underbart!
   /Evelina

   Radera
 3. Så vackert! Är nyfiken på hur ni bor? I hus eller lägenhet? Hyres eller bostadsrätt? Mvh längtar till norrland ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Agnes!
   Kul att du frågar :) Vi bor i lägenhet nu men väntar på rätta tillfället och det rätta huset. Drömmer om hus och trädgård, mycket därför vi flyttade hit :) Tur vi har balkong där vi odlar en massa grönsaker och örter och närhet till naturen. Man får göra det bästa av det man har :)
   Är du påväg att flytta norröver?
   /Evelina

   Radera
  2. Förstår! I en mindre ort med så mycket omgivande natur i närheten så är det säkert fint att bo i lägenhet också!
   Nä inte än på ett tag, men går i funderingar och försöker styra mitt liv och jobb så att det ska fungera om ett par år :) Har också stark anknytning till landsbygden kring Kungsör-Eskilstuna så kanske blir så att jag flyttar till min familjs landställe över sommarhalvåren till att börja med :) Det är alltid inspirerande att läsa din blogg och leva sig in i hur livet skulle kunna se ut med lite mindre stress och konsumtion och mer gör-det-själv!
   /Agnes

   Radera