2014-06-16

Rosengatan, Juni, Helgen!

I lördags fick vi höra att Rosengatans Loppis öppnat igen, så vi begav oss dit. Där finns en massa bra grejer. En del står ute på innergården medan annat finns i bodar eller uppför snirkliga trappor i ett gammalt hus. Det är svårt att åka därifrån utan att ha hittat något riktig bra att bära med sig hem.

Smått och gott uppdukat på ett bord ute i solen. Jag hittade bland annat ett tidningsställ i järn som tyvärr inte kom med i bild. Mörkgrönt är det i alla fall och står nu perfekt i en hörna i köket.

Förutom alla fina möbler, vattenkannor, lampor, lådor och tekoppar fanns där också den sötaste katt jag sett. Vi var tvungna att ta en paus i loppisletandet för lite kattgos.

Äntligen hittade jag en bra vattenkanna, rejäl och fin! Den närmast i bild i mitten följde med oss hem. Den rymmer 10 liter och känns verkligen som ett uppsving jämfört med alla de glasflaskor jag använt till vattningen nu! :)

Senare på eftermiddagen efter att jag bakat och fotograferat en blommig kaka (som kommer upp här i slutet på veckan) så tog jag och Agnes en promenad. Det behövdes efter att vi tillsammans med våra föräldrar och Fredrik ätit upp nästan hela kakan..sånär som på en liten bit.

Stannade och doftade på blommor.
Hej hej! Jag fastande inte på bild riktigt. Då jag har en ny kamera vill jag mest själv vara bakom kameran hela tiden!
Söndagen ägnades mest åt fotografering, bildredigering, vila och sedan äta upp allt gott efter fotograferingen..såklart! På bilden äter Fredrik Glutenfritt Knäcke - Choklad & Havssalt med Mandelsmör, Nektarin & Kryddtagetes på.


5 kommentarer:

 1. Den loppisen ser ju helt underbar ut! Nu längtar jag än mer efter loppisrundor ute på landet.. :)

  /Annie - Annies Enkla

  SvaraRadera
 2. Åh vilket härligt ställe! Nu längtar jag ju än mer till loppisar på landet... :)

  /Annie - Annies Enkla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Det är ett favoritställe :) Nu såg jag just på FB att de fått in en massa nya grejer..så får bli en tur dit snart igen :)
   Ha det fint!
   /Evelina

   Radera
 3. Var ligger den där fantastiska loppisen? Värt en roadtrip?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I Söderhamn (Hälsingland) :) Det tycker jag absolut!
   /Evelina

   Radera