2014-06-09

ArganCare - Ekologisk Arganolja

Ekologisk Arganolja från ArganCare  Jag använder Arganolja både till ansiktet och i håret. Till ansiktet masserar jag in några droppar på fuktad hud efter tvätt eller förstärker min ansiktskräm med 1-2 droppar. Oljan är också fin i ansiktsmasker, min favorit är Arganolja* + Honung*.
Till håret så brukar jag finfördela lite arganolja i hårtopparna som jag sedan sover med (tips! fläta om du har långt hår). Sedan tvättar jag håret på morgonen och då har håret både fått en lättare inpackning samt så skyddar oljan hårtopparna från att torkas ut vid tvättning. Om håret känns riktigt torrt går det finfint att ta någon droppe/några droppar Arganolja i fuktigt eller torrt hår. Oftast räcker det med lite olja, så börja med någon droppe.
Arganoljan från ArganCare är en ren kallpressad ekologisk Arganolja från Marocko. ArganCare importerar bara olja som är framställd med de bästa villkoren för Berberkvinnorna som skördar frukterna. Arganoljan är även ecocertifierad av franska ECOCERT.
Arganoljan
är rik på E-vitamin och unika fytosteroler som hjälper torr, skadad och mogen hud. Läs mer om oljans egenskaper HÄR.
Oh just det! Alla läsare har 20% rabatt hos ArganCare också! Ange bara koden: evelinas-eko
 Ett samarbete mellan Evelinas Ekologiska & ArganCare

6 kommentarer:

 1. Åh vilken vacker flaska! Måste ha denna :) arganolja är absolut underbar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu har jag beställt. Tack för rabatten Evelina :) Ha en superskön dag!

   Radera
  2. Vad härligt! :)
   Ha en finfin dag!
   /Evelina

   Radera
 2. Vad använder du för solkräm? Skulle vara tacksam för svar! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Jag använder Eco Cosmetic´s solkräm :)
   /Evelina

   Radera