2014-05-11

Vegansk Snackbox - En låda fylld med godsaker!

Månadens Veganska Snackbox - Maj! Jag högg in på Chokladen & Carob-Riskakorna direkt :) Vegansk Snackbox är helt enkelt en låda med godsaker som kommer ut varje månad, läs mer HÄR. Godsakerna är helt veganska, gjorda på naturliga ingredienser utan onödiga tillsatser samt ofta ekologiska. På bilden syns Ljusa Chokladdroppar, Mörk Choklad 72% med Kaffesmak & Riskakor med Caroböverdrag 

Månadens Snackbox bjöd även på Chi Kokosvatten som är en riktigt god törstsläckare. Kokosvattnet är helt naturellt, naturligt rikt på Antioxidanter, Vitaminer & Mineraler. Perfekt att dricka efter en lång promenad, ett träningspass eller efter en hel dag med händerna i jorden och omplanterande av plantor :) En maffig Flapjack med Äpple & Kanel fanns också med i lådan.
Salta snacks! Tortillachips med Chili & Vegansk Ölkorv. Perfekt att varva de sötare godsakerna med. Även 2 påsar med Misosoppa Tofu & Ingefära samt Pumpa & Grönsaker följde med i Snackboxen! Lätt som en plätt, blandas bara med hett vatten sedan klart. Jag älskar Misosoppa och dricker den helst ur min blåa favoritmugg :)

Vill du beställa hem en egen låda kikar du in HÄR, hos VEGMAT.se. Jag är redan nyfiken på vad nästa månad har att erbjuda! Snackboxen har också märkningen 100% Veganskt via Djurens Rätt.
 Ett samarbete mellan VEGMAT.se & Evelinas Ekologiska

2 kommentarer:

 1. Det där ser gott ut! Vet du om kokosvattnet är opastöriserat? Det gör så mycket på smaken, godare och mer likt det färska kokosvattnet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Javisst gör det :) Mums!
   Hmm..Det står 100% Coconut Water..Inget om pastörisering framgår på förpackningen!
   Där lärde du mig också varför olika sorters kokosvatten har så skilda smaker! Tack :)
   /Evelina

   Radera