2014-05-31

Päron, Avokado & Maskros-Smoothie

Krämig Grön Smoothie! Jag blev så himla glad då jag upptäckte att lilla butiken nära oss börjat med Ekologisk frukt! Det är något som lyst med sin frånvaro där så lycklig blev jag över att kunna handla helt otroligt fina & saftiga päron.

Några päron fick åka ned i en smoothie tillsammans med Avokado*, Lite Nässelpulver* & en skvätt Apelsinjuice*. Den gröna härligheten toppades sedan med Lingon* & Maskrosblomma. Mer om Vilda växter kan ni läsa under just den kategorin här på bloggen.
Måste också tipsa om frysta Lingon* i vattnet i stället för isbitar. Ofta brukar vi ha blåbär och andra bär men just lingon i vattnet blir sådär riktigt fräscht och törstsläckande en varm dag.

Hoppas ni alla får en fortsatt fin helg! Här har det varit rätt så regnigt och ruggigt, men jag tycker verkligen om de där regniga dagarna också. Då får jag liksom en anledning att vara inne och pyssla med saker, tända ljus och bara det det lugnt. Imorgon hoppas jag dock på sol och kanske ta en tupplur ute i naturen som på bilden ovan :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar