2014-05-18

Parkhäng, Chokladglass, Lördag & Sommarvärme

I helgen kom visst sommarvärmen! Jag och min fina syster Agnes (hon som även ligger bakom min fina header) hade en riktig "ta-dagen-som-den-kommer"-dag i går. Riktigt skönt med sådana oplanerade, spontana dagar tycker jag! Vi började med glass i en park, strosade runt längs vattnet och plockade visst lite maskrosor också :) Bra start på bra dag.
GLASS! Chokladglass dessutom, så makalöst god. Bäst är den när den fått stå i solen en liten stund och blivit sådär perfekt mjuk och krämig i konsistensen.
Efter glassätandet gjordes även ett försök till en bild på oss båda..:) Så efter att ha balanserat kameran på en pakethållare, satt oss på huk och nästan klivit i hundbajs så togs denna bild. Älskar den

Sedan gjorde vi en utflykt till grannstaden Bollnäs för att äta lunch och köpa blommor och krukor. Åkte förbi en herrans massa söta kor först 


Efter det styrde vi kosan till våra föräldrar där vi åt kopiösa mängder Vattenmelon och Rabarberpaj. Kvällen spenderades vid havet! Det var den lördagen det :) Hur har ni haft det i helgen?


9 kommentarer:

 1. Låter son en ljuvlig dag! Så spännande med raw glass. Men har för mig att den är ganska dyr va?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mhm :D Fantastisk dag!
   Glassen är jättegod! Kanske så god att jag glömt priset, eller så beror det på att syrran bjöd ;)
   /Evelina

   Radera
 2. Åh vilken fin dag! Jag å mannen var i Stockholm och firade hans systerdotter på 1 år. Sjukt fin helg med massa goa bebiskramar :)

  /Annie

  www.anniesenkla.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad härligt! :) Lät riktigt fint!
   /Evelina

   Radera
 3. Låter som en härlig dag! Men blir lite avis, min storasyster bor så himla långt bort (England) så det blir inte många såna här dagar.
  Jag spenderade lördagen på utflykt till Kinnekulle och vandrade runt i den fantastiska naturen som är där, åt stor och jättegod utflyktslunch i solen, promenerade i små pittoreska områden och hade det allmänt härligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, förstår dig verkligen! Jag har bott i från mina systrar i omgångar..Då har vi pratat i telefon i massor i stället samt messat på whatsapp mest hela tiden! Tur att telefon finns och extra roligt att ses när det väl blir av :)
   Utflykter, vandringar och promenader är verkligen den bästa helgaktiviteten enligt mig :)
   Var tvungen att googla Kinnekulle, ser riktigt häftigt ut.
   /Evelina

   Radera
  2. Det är verkligen nåt speciellt med att ha syskon man är nära med. Vi försöker skypa och whatsappa så gott det går. Tyvärr är det ännu jobbigare nuförtiden när hon har barn också, att ses så sällan.
   Håller verkligen med, så himla härligt! Haha, ja det är ju inte riktigt din del av landet kanske :) det var verkligen jättehäftigt och otroligt fint! Har varit där som liten men kommer inte ihåg så mycket så det var kul att komma dit igen! Kan verkligen rekommendera det!
   Måste också säga att jag verkligen gillar din blogg så mycket! Har läst den i flera år men brukar inte kommentera så ofta direkt.

   Radera
  3. Ja verkligen! Så starka band! Häftigt och roligt att det är så, för det är inte alla som är så nära sina syskon.
   Haha! Jag är sämst på geografi! Men jag vill verkligen resa mer i Sverige :) Så fina platser att åka till är alltid roligt att få tips om.
   Tack! Vad glad jag blir! :) Jag läser också flera bloggar som jag följt länge men där jag sällan kommenterar. Så förstår dig :)
   /Evelina

   Radera
 4. Nä man får nog skatta sig lycklig om man har en så bra relation till sina syskon. Men det är verkligen guld värt!
  Ja det finns så otroligt mycket att se i Sverige! Jag som kommer från södra delarna (Göteborg) skulle gärna se mer av den övre halvan. Där uppe där du håller till ser ju väldigt fint ut, skulle vara kul att se det i verkligheten :)

  SvaraRadera