2014-04-21

VårPicknick med Systrarna!

Idag har vi haft sommarvärme här, till och med för varmt att ha vårjackan på. Underbart med andra ord och perfekt dag för en picknick med systrarna. Vi handlade med oss massa gott att äta och åkte sedan till en sjö.
Min syster Agnes dukade upp på en brygga som fortfarande låg uppe på stranden. Fågelkvitter överallt och träd påväg att explodera i grönska.
Vi kalasade på Riskakor*, Tahini*, Bananer*, Apelsiner*, Körsbärstomater*, Fetaost* & Avokado*. Godaste Picknickmaten! Solen värmde och vi satt där på bryggan och åt och pratade länge.


Sedan blev det såklart en del fotograferande och spanande på idylliska hus med sjöutsikt. Här är min syster Hanna som driver bloggen Hur Bra Som Helst.

8 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder, och en sån fin blogg du har! Mycket inspirerande! :)
  /Sandra - Stolpås Gård

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack :) Glädjer mig så att höra!
   Det var en riktigt fin picknick och platsen är magiskt vacker :)
   Ha det fint!
   /Evelina

   Radera
 2. Hej Evelina! Din blogg är så mysig och inspirerande, har följt den i flera år nu. Jag ska söka utbildningen i Ekologisk hudvård på Axelssons och det är mycket du som har inspirerat mig till detta! Känner att jag har en spännande framtid här. Drömmer om att ha en egen liten mottagning i framtiden, där människor kan få konsultationer och behandlingar. Där ska väggarna vara målade i vackra nyanser, inredningen ska vara sådär vacker och magisk och i det lilla väntrummet ska det också finnas som en liten, liten butik där jag säljer ekologiska produkter, speciella örtteer och sådant fint.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sara!

   Tusen tack! Åh, jag får gåshud, vad roligt att höra! Jag är så glad att jag utbildade mig till Ekologisk Hudvårdsterapeut, det är verkligen något som förändrade mitt liv och jag lärde mig samtidigt mycket om mig själv och om andra. Du har en massa roligt framför dig!
   Låter som en fantastisk plan med en egen salong. En sådan salong som jag själv skulle välja att gå till :) Stort lycka till med allt!

   /Evelina

   Radera
 3. Tack snälla Evelina! Jag ska berätta mer om hur det går i framtiden med utbildningen och allt :)

  SvaraRadera