2014-04-09

NYTT på bloggen!

Jag har blivit med ny header! Den är så fin och jag blir så glad av att se på den :) Skaparen bakom headern är min syster Agnes som just nu utbildar sig till Grafisk Formgivare. SÅ roligt att få lägga upp denna på bloggen idag! 
Ha en fin onsdag alla :)

14 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack! Så kul att höra! Jag blir så glad varje gång jag öppnar upp bloggen nu :) Och det blir ju en hel del massa gånger då jag jobbar med den nästan hela dagarna..Haha! Det har varit så roligt att se headern växa fram när min syster jobbat med den :)
   /Evelina

   Radera
 2. himla himla fin och passar dig riktigt bra! kul med nytt <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att höra att den passar mig! :) Flera som sagt det, jättekul!
   Ja, det behövdes verkligen en förändring så jag är så himla glad nu när headern äntligen är på plats! <3
   /Evelina

   Radera
 3. Oh, den är ljuvlig ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kul att höra Elena :) Tack! Hälsar min syster alla era fina kommentarer :)
   /Evelina

   Radera
 4. Vad fin :)! Passar verkligen bra till bloggen!

  SvaraRadera
 5. Superfint! Ni verkar vara en helt otroligt driven och talangfull familj! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh! Tack Mona :) Vi är väldigt kreativa och "nördar" ofta in oss på saker..haha.
   Kram
   /Evelina

   Radera
 6. Så himla fin! Tror att den även skulle se fantastisk ut tryckt på en tygkasse! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken bra idé!! Tack! :) Det ska jag genast undersöka!
   /Evelina

   Radera