2014-04-25

Morgonljuset & Veckans Blogg!

Vad jag älskar morgonsolen som strilar in över vårt myller av växter och plantor. Lycka! De får trängas lite grann just nu och det är överfullt i fönstren, på köksbordet (!) och på utspridda pallar, men jag älskart :) Oh, vet ni vad! Om ni vill så kan ni nu rösta fram min blogg till veckans blogg på Besökstoppen.se (röstar gör ni i högerspalten på Besökstoppen, lite längre ned på sidan). Det vore jättekul!
Det här med att äta goda saker ur en kopp. Vet inte riktigt hur det började men både jag, min mamma och mina systrar gör så när vi vill röra ihop något litet, snabbt och gott. Vanligtvis Kokosolja*, Kakao* och lite Agave*/Honung* = Världens godaste Chokladsmet. Här på bilden har jag blandat Bär*, Havremjölk* och Tahini*. Perfekt tillsammans med en kopp te efter maten. Ha en riktigt bra fredag nu alla!

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Åh va fint! Tusentack!
   Trevlig helg!
   /Evelina

   Radera
 2. Underbart, röstat!! ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Tack Elena!
   Ha en finfin helg!
   /Evelina

   Radera
 3. Omg. Din blogg är så galet fin och mysig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack!! Så himla kul att höra :)
   Ha en fin söndag!
   /Evelina

   Radera