2014-04-01

HEJ APRIL! Vårsmaker, Kirskål, Blompress & Nya Samarbeten

April! Känner att detta blir en riktigt bra månad :) Jag har plockat späda Kirskålsblad så till lunch blev det Kirskåls-Falafel (mer om dem en annan dag). Kirskål smakar verkligen vår, innehåller en hel massa nyttigheter och finns oftast i mängder att plocka.
Jag har tagit fram min morfars gamla Blompress/Växtpress! Den är så fin och kommer att användas flitigt nu så fort det börjar komma upp lite mer blommor här :) Tips mottages tacksamt från er som också brukar pressa blommor!
Som ni ser så händer det grejer på bloggen i april också! Nya annonser ser ni i högerspalten och jag välkomnar Vegmat.se och Medvetna.se :) Har sagt det förr och säger det igen...Så fantastiskt roligt att få samarbeta med så fina företag! I april ser ni även ett fortsatt samarbete med Ewalie och missa inte Byggfabrikens giftfria färger (så otroligt fina nyanser!). Organic Makers ser ni också mer av och flera recept med deras råvaror finns under kategorin Hemmagjord Hudvård ♥ Ha en skön tisdag och 1:a april alla!

2 kommentarer:

 1. Hej Evelina!
  Vilken fin blogg jag hittat! Fina bilder och goda råd :) planerar själv att starta en blogg, eller jag har redan en på wordpress, men är inte riktigt nöjd, och tror inte den kommer bli rätt med vad jag vill göra. Jag undrar var du skaffade din, har du byggt upp den själv? jag hoppas också på att kunna få företag till bloggen har du tips på hur jag kan gå tillväga?

  Blir i alla fall otroligt inspirerad här, är själv på väg ut på landet med min sambo. Vi ska börja odla och skaffa djur så småningom, intresserar mig mycket för eko och reko så det kommer handla mycket om det i min blogg med. :)

  Önskar en trevlig tisdagskväll.

  Hälsningar
  Erika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Tack, så kul att höra att du gillar bloggen!
   Jag fixade min blogg via blogger/blogspot men wordpress är att föredra, enklare att arbeta med.
   Så kul med flytt, odling och djur :) Låter superhärligt!

   Lycka till med allt!

   /Evelina

   Radera