2014-04-05

Glutenfri Müslipaj med Bär & Bananglass!

Glutenfri Müslipaj (Eko & Glutenfri Müslimix från Ewalie) med Bananglass Crunchig & Söt med Krämig Bananglass till, såhimlagott! Recept: Strö ut ca 5 dl Blandade Bär* i en pajform. Blanda 2 1/2 dl rostad Glutenfri Müsli* från Ewalie med 1/2 dl Kokossocker* & 3/4 dl Riven Kokos*. Strö blandningen över bären och hyvla sedan på 50 g Smör* samt ringla över 3 msk Agavesirap*. Grädda pajen på 225 grader i ca 20 min.
Bananglass kan vara det enklaste och godaste i efterrättsväg! Frys 2-3 Bananer* i bitar och mixa sedan med lite Äkta Vaniljpulver* & Citronzest*.
Ät Paj & Bananglass hemma i solen, på utflykten eller uppkrupen i soffan på kvällen :) Ha en riktigt fin lördag alla!

2 kommentarer:

  1. åååh vad gott!! Bananglass ska jag verkligen testa!

    SvaraRadera
    Svar
    1. :) Ja helt underbart gott!
      Bananglass går ju att variera massor också. Ha i Bär, Kokosmjölk eller Kakao tex!
      /Evelina

      Radera