2014-04-13

Finaste helgen i April!

Den här helgen har verkligen känts som en riktig helg! Med nystartat företag och massor av trevliga mail att svara på, ett helt gäng bilder att redigera och mycket annat så är det ibland svårt att kunna ta helg helt och hållet. Men mycket nödvändigt att göra, så denna helg har jag knappt öppnat datorn alls. Jo, lite förstås..det är ju så roligt och jag vill svara på era fina kommentarer samt så har jag bokat in en intervju imorgon :) Mer om det senare!
Två blåsiga kalufser! Jag och Fredrik var ute på en blåsig men väldigt vårig och fin långpromenad. En sådan dag när det känns som det bara går att gå hur länge som helst. Blåa berg i bakgrunden.
Barndomsminne. Att låtsas ha en lika fin blomring som Marian i Robin Hood.
Fredrik har nya projekt på gång. Sådana som är perfekta att sitta ute i solen och jobba med, smart.

Vi åt en plocklunch idag! Det innebär att vi plockar ihop allt i vi är sugna på och så blir det en perfekt plocktallrik/sallad. På min tallrik fanns bland annat Broccoli* (med citron & havssalt på, godaste), Svarta Bönor*, Ruccola*, Gurka*, Morot* och till det en Smoothie med Banan*, Hallon*, Tranbär*, Kanel* & Ingefära*.
Titta på blommor med mamma hör våren till :) Hon köpte penséer och jag gick mest runt och doftade på allt och njöt av värmen.
Avslutar detta bildbombande med en vacker fjäril :) Har sett att många hittat till bloggen i helgen! Jättekul! Är väldigt nyfiken på hur ni hittat hit? Som vanligt blir jag jätteglad när ni kommer med önskemål på inlägg eller om ni bara vill tipsa om något bra :) Ha en skön söndagkväll alla! I morgon börjar en nya fin vecka.

2 kommentarer:

 1. Hej

  Jag är ny på bloggen och tänkte att jag ju kunde ge mig till känna. Jag hittade hit via Bloglovin appen när jag letade efter lite nya bloggar som kunde vara intressanta. Jag tycker du har en fin och inspirerande blogg. Själv har jag börjat bli mer ekologiskt medveten men det är ju svårt. Tycker om dina bilder och dina tips. Skulle vilja ha ett inlägg som lite grundläggande beskriver hur man svänger ihop dina hår och hudvårdsprodukter. En vanlig skål eller kastrull - vad behöver man?

  Kram och ha en fin vecka
  Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Helena!

   Så kul att du hittat hit! Jag har själv upptäckt nya bloggar via Bloglovin, toppengrej :)
   Tack, jättekul att höra att du gillar bloggen och hittar inspiration.
   Vilket bra tips! Ett steg-för-steg inlägg på tillverkning av egen Hudkräm vore ju jättebra. Skriver upp det och försöker hinna med det så småningom :)

   Fram tills dess kan jag ge lite tips på redskap du behöver till att göra hudkräm:
   Kastrull till vattenbad, Värmetålig skål, Våg, Decilitermått, Stavmixer, Slickepott och Sked att röra med.
   Råvaror och en del utrustning hittar du hos http://www.organicmakers.se/
   Recept på Hudvård här på bloggen hittar du under kategorin Hemmagjord Hudvård:
   http://www.evelinasekologiska.se/search/label/Hemmagjord%20Hudv%C3%A5rd

   Kram och ha en riktigt fin vecka du med!
   /Evelina

   Radera