2014-03-31

Glutenfritt Knäckebröd - Blåbär, Rödbeta, Havssalt & Mandel


Godmorgon Tisdag och God Frukost! Att sätta tänderna i ett riktigt gott Fröknäcke med de bästa pålägget (perfekt kokt Ägg*, Krasse* & Ärtskott* / Banan*, Hallon* & Blåbär*) och dricka en kopp Kaffe* eller Te* till är en sådan fin start på dagen! Fler som håller med? :)
Fröknäcket på bilden är gjord på en Ekologisk & Glutenfri Knäckemix från EwaLie. Mixen innehåller Rårisflingor*, Boveteflingor*, Linfrön*, Pumpakärnor*, Sesamfrön* & Solroskärnor*.
Jag blandade i 1 riven Rödbeta*, 1 dl Blåbär* och ca 3/4 dl hackade Mandlar* i smeten, sedan strödde jag oraffinerat Havssalt på innan jag skjutsade in knäcket i ugnen. 

Ett samarbete mellan Ewalie & Evelinas Ekologiska 

2 kommentarer:

  1. Åh det låter så himla gott! Du är verkligen en sann inspiration! :-)

    SvaraRadera