2014-03-20

Glutenfria Regnbågsmuffins - Färgade med Gurkmeja, Spenat & Hallon

Saftiga Regnbågsmuffins färgade helt naturligt med det som finns hemma i skafferiet och kylen! Så enkelt och himmelens gott blir det! Jag planerar redan nu nästa Regnbågsbakverk..så håll utkik efter nästa färgglada bakverk :) För att enklast se när nya inlägg kommer upp kan jag tipsa om Evelinas Ekologiska på Bloglovin, Facebook, Instagram (evelinasekologiska) samt Pinterest.

Nytt receptet kommer snart!

2 kommentarer:

  1. Hej Evelina!

    Jag provade baka dessa muffins för någon dag sedan. Men när jag tog ut de från ugnen så var bara ett tunt lager på ovansidan tillagad, resterande var fortfarande bara smet. Jag provade därför att ha inne de en liten stund till, men det hjälpte inte, det var fortfarande bara ett tunt lager på toppen som tillagades. Vet du möjligtvis vad det kan bero på? Smeten smakade förövrigt väldigt gott! :) Tack för en inspirerande blogg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!
      Så konstigt!...:/ Vad använde du för mandelmjöl? Hur länge till provade du att grädda dem?
      Bra att smeten var god iaf :) Men tanken är ju att det ska vara muffins!!
      /Evelina

      Radera