2014-03-18

Bivax + Tyg = Istället för Plastfolie!

Då vi försöker undvika plast så mycket som möjligt här hemma har jag ibland saknat ett alternativ till plastfolie. Tur att det då är så enkelt att göra egna Bivaxdukar! :) För att göra dessa behöver du bara ett stycke tyg (tex ett gammalt lakan) och Ekologiskt Bivax. Klipp tygstycket ca 20x20 cm, lägg på en plåt med bakplåtspapper och strö ut ca 15 g Bivax över tyget. Se och läs hur du går tillväga sedan HÄR.


4 kommentarer:

 1. Telepati.... :) de där hade jag också tänkt göra :). Kul nu ska jag testa det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Great minds think alike..som man brukar säga ;) Förresten, nu har jag massa ärtskott härhemma efter tipset på din blogg! Så enkelt! Ärtskott och groddar hemma, sådan lyx..
   Ha det fint! /Evelina

   Radera
 2. Vad kul att du länkat till mig! Vilken himla fin blogg du har, superfina bilder och mycket intressant läsning. Trevlig helg! /Carolin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Tack! Vad glad jag blir att höra det :) Tack själv för det bra tipset!
   Trevlig helg på dig! /Carolin

   Radera