2014-03-12

Ännu en Rosa-Röd Frukost & Vårblommor till Er!

Mina frukostar går ofta i Rosa-Röda toner, som ni kanske sett innan ;) Typisk Färskpressad juice en morgon hemma hos oss: Rödbeta*, Ingefära*, Selleri* & någon näve nedmixade frysta Tranbär*. Jag gillar också att kombinera gröt och Smoothie istället för mjölk ibland. I tallriken på bilden är det Bovetegröt på Boveteflingor*, Smoothie: Banan* + Lingon* + Vatten* + Vanilj* och Topping: Kokosolja* & Honung*, Sesamfrön*, Solroskärnor*, Kanel & Lingon*.
Synen av dessa i ett dike alltså! Kanske inte så mycket för världen med 2 små ynka Tussilago men ändå det finaste på länge :) Så dessa små vårblommor är till Er! Till er som läser bloggen, till er som hör av er efter att ha provat mina recept (Hudvård, Bakverk, Smoothies/Juicer) och alla ni nya läsare som hittar hit och säger Hej. Gör mig så himla glad!2 kommentarer:

 1. Tror det är min lyckligaste dag på året när jag hittar första tussilagon.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja åh som att hitta en skatt är det :) Ha en fin dag!
   /Evelina

   Radera