2014-02-27

Vårlängtan

De ljusa morgnarna som sakta börjar komma nu gör mig helt lycklig. Även en grå dag som denna kände jag mig bara så glad att det faktiskt var ljust vid kl 7. Nu längtar jag efter de första vårgröna bladen, att cykla i eftermiddagssol och åka ut till klippor vid havet när kvällarna blir ljusare. 

TACK! till er alla som skriver så fina och peppande ord och till er som kikar in här nästan varje dag. Det är svårt att formulera med ord hur glad jag blir och hur fantastiskt roligt det är att driva den här bloggen. Jättekul också när ni kommer med förslag och tips på vad ni vill se mer av på bloggen!

1 kommentar:

  1. I every time spent my half an hour to read this website's posts all the time along with
    a cup of coffee.

    my homepage; candy crush trucos

    SvaraRadera