2014-02-03

Snö som töar bort, Sol, Bär i massor och en bild från i somras..

Idag har solens strålar varit riktigt varma och jag har hört glatt fågelkvitter. Lite lurigt det här att få vårkänslor redan, så fort solen tittar fram och lite snö töar bort. Dagens väder fick mig i alla fall att bli sugen på detta: Bär i massor (Tranbär*, Havtorn*, Blåbär*, Hallon*) med lite Pumpakärnor*, Färskpressad juice på Rödbeta*, Äpple* & mycket Ingefära* och en näve Persilja. Det här var min energipåfyllning mellan frukost och lunch :)
Apropå vår, sol, värme och sånt där så hittade jag den här bilden på Fredrik och mig från i somras Då bodde vi fortfarande i Stockholm nära Sätras naturreservat och Mälarhöjdsbadet där vi hängde mycket så fort vi fick tid. Fotot har min fina syster Hanna tagit.

2 kommentarer: