2014-01-16

Rödbeta Blåbär Hallon Äpple Ingefära - Tack!

I flera dagar nu har stora snöflingor dalat ned. Hustaken och trädens grenar är täckta av ett tjockt och bulligt lager snö. Extra mysigt är det att kliva upp tidigt på morgonen då. När det är mörkt ute och snön yr utanför fönstret och man kan fixa frukost i lugn och ro. För några dagar sedan gjorde jag en Juice/Smoothie som blev riktigt god! Jag pressade Rödbeta, Ingefära och Äpple och mixade sedan i frysta Blåbär & Hallon. Både att dricka juicen och att bara titta på den intensivt mörkröd-rosa-färgen gör att jag blir helt pigg och klar i huvudet :) Fruktköttet efter pressningen har jag lagt in i frysen, får se vad jag hittar på med det sedan. Vanligtvis hamnar det i Bönbiffssmeten men den här gången kanske det hamnar i något bakverk

2 kommentarer:

 1. Hej! Vilken härlig blogg du har, jag blir så inspirerad!! :) Vad har du för råsaftcentrifug, jag äger ingen, men är på jakt.. Kan du rekommendera någon speciell? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Tack :)
   Jag har haft min råsaftcentrifug i många herrans år och vet tyvärr inget märke..Sliter på den här ett tag till..sen är det även dags för mig att skaffa en ny :)
   /Evelina

   Radera