2014-01-24

NyponShot!

Med torkade Nypon hemma i skafferiet är det lätt som en plätt att fylla på med C-vitamin! I höstas plockade och torkade jag nypon hemma, riktigt pilligt men så värt det! I morse blötlade jag några matskedar torkade nyponskal och mixade med lite saft från en Citron. 
Efter att ha svept 2 Nyponshottar kände jag hur energin letade sig ut i kroppen, pigg och redo för dagen!
Nyponshot med Citron kan du göra på Ekologiskt Nyponpulver från Hälsobutik också. Immunförsvaret stärks och kroppen kommer att tacka dig :) Trevlig fredag alla!

2 kommentarer:

 1. Åh, detta måste jag testa! Jag pillade också med nypon i höstas, liksom rönnbär..Tänker man kan slänga med ett rönnbär eller två också :) Tack för fina bilder och bra blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad härligt :) Gör så!
   Tack, jättekul att höra!
   /Evelina

   Radera