2014-01-21

Januariljuset

Åh, den här dagen går för fort! Jag har fotat, redigerat bilder, sprungit ärenden på stan, läst och planerat inför roliga saker som händer på bloggen snart och nu ser jag hur det sakta mörknar utanför fönstret..Men vissa dagar hinns inte ALLT med och så får det vara ibland. Därför tänker jag istället ta en lång promenad nu och ta hand om min kropp som suttit vid datorn alldeles för mycket och länge på sistone.

Just det! Lånade också fina böcker idag, om örter och vilda växter vi kan äta i naturen. Ett stort intresse för mig där jag aldrig tröttnar på att lära mig mer. Vill vara väl förberedd nu till våren. Kan lägga upp boktips-inlägg här för de som också är intresserade och vill lära sig mer :)

Ni kanske har sett att det skett några ändringar på bloggen också. Det har tillkommit flikar med information, kontaktuppgifter och vanliga frågor (frågor och svar kommer att fyllas på under tiden). Sedan är sökfunktionen igång igen! Där kan du enkelt söka i bloggen. Ha en riktigt fin tisdag eftermiddag nu

4 kommentarer:

 1. Jag är intresserad av boktipsinlägg :) Björklöv, maskrosor, nässlor och granskott står på min lista att ta tillvarapå, men det finns ju hur mycket som helst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad kul! :) Då kommer det boktips inom kort!
   /Evelina

   Radera
 2. Hej Evelina :)
  Vill att du ska veta att du sprider en härlig positiv energi med din blogg,
  jag blir så himmelens inspirerad av att gå in här och läsa och se alla dina inspirerande bilder och recept. Håller själv på att ändra min kost till vegetarisk och glutenfritt och förmodligen mjölkfritt.
  Jag vill gärna få lite boktips, så hoppas det kommer snart :)
  Fortsätt i samma stil!!
  Jag sprider din blogg till alla mina vänner!!

  Varm hälsning till dig.
  Mirja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Mirja!
   Åh, tack! Så otroligt roligt att höra :) Tacktack!
   Oh, just det boktips ska jag komma med framöver, bra att du påminner mig :)
   Ha en riktigt fin dag!
   /Evelina

   Radera