2014-01-07

Januari börjar året

Hej Januari! Hittills har du bjudit på de första springturerna för det här året, massor av inspiration, många nya recept att gå igenom, biobesök och långfika, planering av vilka örter som ska plockas till våren och vilka örter vi ska så själva....Fast först får vi njuta av den vackra vintern ett tag till (hört ryktas om snö). Längtar efter skogspromenader med snö och starkt solsken nu.
Näverbitar vid vedkorgen hos mina föräldrar.
Min syster Agnes på café.
Så som dagarna sett ut nu på sistone, gråa, regniga och dimmiga.
Fredrik har fullt upp med utställningar och en beställning just nu. Så himla fint och kul.

4 kommentarer:

 1. Snö och solsken drömmer jag också om här. Jag också hört ryktena och jag hoppas att de är sanna den här gången :)

  Jag önskar dig en fin kväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är trots allt januari! :) Om väderprognosen stämmer bör det snöa lite här i dag och i morgon.
   Ha en bra dag!
   /Evelina

   Radera
 2. åh, pepp på det nya året!

  SvaraRadera