2014-01-01

Gott Nytt År!

Hoppas ni alla hade ett fint Nyårsfirande! Jag & Fredrik firade och åt världsgod middag tillsammans med min Mamma & Pappa, min syster Hanna & hennes pojkvän Alex. I morse sov vi längelänge och gjorde Glutenfria Fetaost-piroger och Färskpressad juice till frukost. På bilden färskpressad Rödbeta & Ingefära
Tips är att alltid spara "fruktköttet"/"pulpan" när du pressat juice. Spara i en burk i kylen och använd i tex Falafelsmeten eller Bönbiffarna. Går även utmärkt att frysa in och sen användas i en Smoothie, Bakverk eller Grytor.
Vi mixade även ner lite Banan, frysta Lingon & Chiafrön i vår Färskpressade Juice. Mums!            Några torkade Rönnbär slank ner också :)

10 kommentarer:

  1. Wow, vilken vacker juice! Gott nytt år!

    SvaraRadera
  2. Hittade din fina blogg inne hos underbaraclara.
    En god fortsättning på det nya året.

    Hanna

    SvaraRadera
  3. vad använder du när du pressar dina juicer?

    Emma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Jag använder en råsaftcentrifug, en gammal en :) 6-7 år på nacken men funkar rätt bra! Märket kommer jag inte ihåg tyvärr...Men det finns nog en hel del bra därute, sägs ju ha varit årets julklapp ;)
      /Evelina

      Radera
  4. Ser härligt ut! Skalar du dina rödbetor eller tvättar du bara av dom noga med vatten?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Riktigt gott! :)
      Jag skalar dem innan då de ofta är väldigt jordiga och har ett tjockt skal.
      /Evelina

      Radera
  5. Var köper du flaskorna? Perfekta att ha juicer i :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Ja de är suveräna! Jag spar alltid alla glasflaskor jag kommer över :) Som flaskan på bilden har det varit Kombucha i till exempel.
      /Evelina

      Radera