2014-01-05

Färskpressad Rödkålsjuice

För 6 år sedan då jag fyllde 20 fick jag en Råsaftcentrifug i present. Jag pressade då massor av juicer, några supergoda blandningar och några mindre lyckade kombinationer..Det var så kul att experimentera sig fram! :) Sedan flyttade jag runt en massa och centrifugen hamnade i en låda där den tyvärr fick ligga några år. Hade dock turen att få jobba på ett Café/Hälsobutik där vi pressade massor av juicer.
Sedan en tid tillbaka i samband med flytten har min egna Råsaftcentrifug äntligen fått komma ur sin låda. I dagens juice på bilden är det Äpple, Rödkål & Ingefära. Kan också rekommendera att mixa i lite frysta bär i den färskpressade juicen, blir supergott 

4 kommentarer:

 1. Ohh visst är rödkålsjuice gott. Jag blev positivt förvånad hur mumsigt det är! Provade det första gången för nåra veckor sen när jag hade en juicefasta! Din blandning låter supergod (kan ha varit nå liknande jag provade men minns inte). Kram på dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! :) Den är så fräsch och det är lite sting i den juicen. Gillar den bäst med lite mixade frysta bär och sötma från någon frukt. Färgen blir ju fantastisk.
   Kram /Evelina

   Radera
 2. Haha, nej men vad läskigt! Typ exakt likadan bild också, jag lovar att jag inte har härmat dig haha! Sjukt fin och inspirerande blogg btw :). Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Nej men gu ingen fara, mer rödkål åt folket! :)
   Har följt din blogg i en herrans massa år :) Så jätteroligt att du kikat in här!
   Kram
   /Evelina

   Radera