2014-01-23

Avokado & Mandelolja - Mata huden!

Ansiktsmask med Avokado & Mandelolja är bra mat för huden nu när kylan biter i kinderna och inomhusluften är torr och varm. Dessutom är det skönt att koppla av en stund i soffan med den här illgröna fuktbomben i ansiktet.
Mosa en halv Avokado och blanda tillsammans med några droppar Mandelolja. Lägg ansiktsmasken på rengjord hud och låt sitta ca 10 min. Skölj av med ljummet vatten och smörj in ansiktet med någon droppe olja eller kräm. 
Avokado och Mandelolja innehåller nyttiga fetter och vitaminer som gör huden glad

2 kommentarer:

 1. Alltså, jag är så himla töntig för jag drar mig alltid för att använda avocado till huden... Vill liksom hellre äta den :-) Men jag borde nog testa ändå, så att även huden blir nöjd och glad och inte bara munnen och magen... Brukar du köpa ekologisk avocado förresten? Tycker att det ibland är svårt att hitta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Hihi, jamen då får du äta en halva avokado och mosa den andra halvan till huden :)
   Där jag handlar brukar det finnas ekologisk avokado så visst ska man helst av allt välja det tycker jag :)
   /Evelina

   Radera