2013-12-03

Pepparkaksbollar

Pepparkakskryddiga bollar är både gott till Glögg, Te & Kaffe eller när du behöver snabb energi 
Pepparkaksbollar
200 g Valnötter*
200 g torkade Aprikoser*
1 tsk torkad Ingefära*
1/2 tsk malen Nejlika*
2 tsk Kanel*

1 msk Vatten
2-3 msk Honung*
1 rågad tsk Kokosolja*

Mixa alla ingredienser till en jämn smet. Forma små bollar och rulla i Kanel och Kardemumma.
Allra godast blir dessa om de fått vila i kylskåp någon timme :)

12 kommentarer:

  1. Åh det där måste jag prova någon dag, lät gott! :)
    Kram Maja

    SvaraRadera
  2. Åh, de låter gott! Ska jag testa, bra att de inte är nått mjöl i heller! :)

    SvaraRadera
  3. vilka fina bilder du tar och vilka smaskiga och bra recept du delar med dig av. gillas :-)
    hälsar åsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!! <3 Kul att du gillar bloggen!
      /Evelina

      Radera
  4. Låter spännande, måste prövas!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så kul att höra! Att ha ett lager med goda bollar på lager är alltid bra :)
      /Evelina

      Radera