2013-11-05

VåffelFest! - Glutenfri & Ekologisk Våffelmix - EWALIE

Det var en herrans massa år sedan jag åt våfflor nu! Så riktigt glad blev jag när jag fick Glutenfri & Ekologisk Våffelmix från EWALIE. HÄR har jag skrivit om några av de andra Glutenfria mixarna!
Mixen innehåller bla: Fullkornsrismjöl*, Hirsfullkornsmjöl*, Bovetefullkornsmjöl*, Teffullkornsmjöl*, Bakpulver. Tillsätt Ägg*, Mjölk* (Jag tog Rismjölk*) och Smör* (Jag tog Kokosolja*). Smeten blir härligt tjock och fastnar inte i våffeljärnet. Våfflorna blir frasiga och goda!
Till mina Våfflor hade jag lite olika goda tillbehör som Blåbär, Nötsmör, Honung, Mammas hemmagjorda sylt och marmelad, Banan, Kanel :) Blir ju också supergott att äta våfflorna som Mat-Våfflor med olika Röror, Avokado, Hummus, Grönsaker mm.

2 kommentarer:

 1. Evelina vad gott det ser ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Åh, tack vad kul att höra! Riktigt bra Våffelmix må jag säga :)
   /Evelina

   Radera