2013-11-10

Rightstore

För några dagar sedan fick jag ett paket från Rightstore! Tack, så fint!
I paketet fanns Diskborste, Diskmedel, Stekspade, Te & Såpa.
Diskborsten är gjord av oljad Björk - Iris Hantverk, Diskmedlet är ett naturligt växtbaserat diskmedel med ylang och lime - Attitude, Stekspaden är gjord av Björk - Swallings, Teerna från Clipper kommer i ett inlägg inom kort!, Natursåpa från raps - Rapsodine. 

Diskborsten i trä är även upphängningsbar och jättefin att ha framme i köket! Av natursåpan blir det rengöringsmedel. Jag har en brun glasflaska där jag kommer att blanda såpan med Tea Tree & Lavendel (berättar mer om det snart). Diskmedlet doftar friskt och blommigt och det blir en fröjd att diska :)

2 kommentarer:

 1. Såpa och rengöring är något jag funderar mycket på! Vad ska man använda och hur blir det? Rapssåpa var en nyhet för mig, skriv gärna mer om det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Som jag förstått så är oparfymerad Linsåpa den bästa såpan du kan ha!
   Rapssåpan är ny för mig med! Tänker att den ändå är bättre än starka rengöringsmedel :)
   /Evelina

   Radera