2013-11-11

Novembermorgon

I går morse gjorde Fredrik piroger till Söndagsfrukost. Fyllda med Fetaost*, Ruccola* & Kidneybönor*. Helt makalöst goda! Krispiga med havssalt på utsidan och massa god fyllning inuti. Glutenfri pirogdeg på bla Majsmjöl*. Ska be honom skriva upp receptet.
Kottar + Snöre = Kottgirland Nästa kottgirland blir med al-kottar.
Sedan tog vi en promenad runt Granskär.
Fredrik
Fåglarna flyttade.

8 kommentarer:

 1. Vad lustigt! Har de senaste dagarna tänkt på naturligt glutenfria piroger och letat recept men mest hittat sådana med suspekta tillsatsstinna glutenfria mjölmixer. Perfekt om det kommer ett recept här i bloggen ju! :-) Pirogen på bilden ser väldigt smaskig ut, måste ha varit en fantastisk söndagsfrukost.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilket sammanträffande :) Så kul! Tack, ja det var en perfekt Söndagsfrukost :) Vi båda var jättehungriga och ville ha en matigare frukost.
   Recept kommer inom kort!
   /Evelina

   Radera
 2. Du bara måste dela med dig av receptet. Letat med ljus å lykta efter ett glutenfritt recept på piroger. Min sambo älskar dem och jag skulle så gärna vilja överraska honom med ett glutenfritt alternativ :)
  Tack för en i övrigt väldigt mysig och inspirerande blogg, kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag lovar !! :)
   Åh, tack vad kul att höra!
   /Evelina

   Radera
 3. Kul med kottgirlanden! Barn älskar ju att plocka kottar när man är ute, men det kan vara lite svårt att veta vad man ska göra med dem kan jag tycka. Nu vet jag, tack!

  SvaraRadera
 4. tjusiga bilder. ha en fin lördag! :)

  SvaraRadera