2013-11-12

Ett snällare Rengöringsmedel

Rengöringsmedel = Såpa + några droppar Eterisk olja Tea Tree* & Lavendel*. De eteriska oljorna är antibakteriella och ger en fräsch doft! Vad använder ni för Såpa? Jag har tidigare använt vanlig såpa och använder nu Rapssåpa. Läste nyligen att Oparfymerad Linsåpa ska vara den bästa.

3 kommentarer:

 1. Jag har bara använt vanlig såpa hitills, men vill gärna använda oparfymerad såpa, raps eller linsåpa, synd bara att de är så dyra.
  Vad är det för Rapssåpa du använder?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den rapssåpan jag använder kommer från Rapsodine. Den doftar såpa så det känns att de tillsatt någon parfym/doftsättning men inget som står på förpackningen....
   Oparfymerad Linsåpa blir det för mig vid nästa inköp!
   /Evelina

   Radera
 2. Jag använder ekologisk rapssåpa från Tvålmakaren, den är jättebra! Naturlig såpa doftar väldigt gott tycker jag, det är inte så att Rapsodines såpa faktiskt bara doftar såpa? Min är oparfymerad men doftar verkligen som naturlig såpa gör. Tvålmakaren gör även linsåpa om man hellre vill ha det :)
  http://www.tvalmakaren.se/sv/sapa/

  SvaraRadera