2013-10-24

Vem är Evelina?

 
 Det är så roligt att det har dykt upp så många nya läsare! Hej alla! 
Jag tänkte att jag skulle berätta lite kortfattat om mig! Jag är utbildad Ekologisk Hudvårdsterapeut och har även gått på Konstskola. Har bott i Gävle, Oslo och nu senast i Stockholm där jag träffade kärleken, Fredrik från Malmö. Efter några år i huvudstaden bestämde vi oss för att flytta till min hemstad Söderhamn, en liten stad vid södra Norrlands kust. 
Intresset för hälsa och miljö började ganska tidigt. Som 18-åring experimenterade jag i köket med bakverk utan socker och kakor av torkad frukt och nötter. När Lisen Sundgrens bok Lisens Örtspa kom ut var jag helt fast. Då fick jag upp ögonen för Ekologisk Hudvård och lärde mig om olika örter.
De senaste två åren har jag jobbat i Hälsobutik, på Hälsocafé och som Ekologisk Hudvårdsterapeut. 

I min blogg vill jag dela med mig av mina tankar och tips på hur vi kan leva mer miljömedvetet och hälsosamt. Om ni har några frågor eller funderingar är det bara att skriva en kommentar eller skicka iväg ett mail :)10 kommentarer:

 1. Trevlig blogg och fina bilder! Jag är själv uppväxt i Söderhamn, men nu var det läänge sen jag flyttade.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket!
   Jaha, så kul! Jag gillar verkligen den här staden :)
   /Evelina

   Radera
 2. Kul att läsa! Du har alltid så fina bilder på din blogg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vad kul att du tycker det :)
   /Evelina

   Radera
 3. Jag hittade din blog alldeles nyligen och vill bara säga att jag är glad för det, så snygg och inspirerande. Roligt med alla tips på egen hudvård. Jag brukar också göra min egen och det är så kul att få fler tips.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad glad jag blir av att höra det! Tack tack!
   Härligt, det är ju så kul att fixa sina egna hudvårdsprodukter :)
   /Evelina

   Radera
 4. Hej! Vilken fin och innehållsrik blogg du har. Och fina bilder! Du har många bra tips och det första jag ska prova helt klart, är äppelcidervinäger i håret. Det ska testas. Tack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tack :) Jättekul att du tycker det!
   Kul att du ska prova Äppelcidervinäger-skölj du får gärna berätta sen vad du tyckte :)
   /Evelina

   Radera
 5. Hei! Det er første gang jeg ser innom deg, så koselig blogg! Jeg kommer igjen;-)

  Hilsen Inger, fra Året rundt på Rinden

  SvaraRadera